Hjerter i rødvinssovs

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
80 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2642
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Peber, friskkværnet
100 g
bacon i tern
300 g
Champignon
1 stk
Bouillonterning
2 stk
Gulerod/gulerødder
500 g
Svinehjerte
2 stk
Løg eller zittauerløg
3 dl
Rødvin
3 dl
Vand
Hjerter i rødvinssovs

Start med at rengør hjerterne for blod og årer. Skær dem i mundrette tern.
Rengør grønsagerne. Skær champignon i kvarter. Hak løgene groft. Skær gulerødderne i mønter.
Svits først baconen i 3 minutter.
Kom hjerterne på panden. Lad dem stege med i 5 minutter under jævnlig vending.
Kom grønsagerne ved… og steg til champignonerne har fået halv størrelse.
Tilsæt rødvin… og lad det koge godt ind.
Hæld vand ved… og tilføj friskkværnet peber og bouillonterning.
Lad retten simre i 1 times tid.
Jævn retten og tilsæt evt. kulør… smag til med salt.Serveringsforslag:
·       Hjerterne serveres med enten kogte kartofler eller kartoffelmos.
·       Broccoli eller bønner passer godt til retten.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?