- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 115 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3274
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 6, 2009
- 6 stk
- Hvidløg, fed
- 1 kg
- Kartofler
- 1 1/2 kg
- Kylling
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 150 g
- bacon i tern
- 1/2 tsk.
- Timian, tørret
Gnid kyllingen med salt, peber og timian. Pensl en bradepande med olie og læg kyllingen i bradepanden. Læg hvidløget i en gryde med lidt vand og kog dem op. Læg dem i bradepanden med kyllingen. Svits baconen på panden og fordel den i bradepanden. Rens eller skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og læg dem i bradepanden. Krydr med salt og peber og stil bradepanden i ovnen ved 160 grader i ca. halvanden time (sæt evt et stegetermometer i, ved 75 grader er kyllingen færdigstegt).
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.