- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 4286
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 2, 2009
- 1 tbsp.
- Sukker (melis)
- 1 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 3 1/2 dl
- Yoghurt naturel
- 250 g
- Jordbær, dybfrost, usukrede
- 1/2 stk
- Vanillestang
Lad bærrene tø op. Mos dem sammen med kornene fra vanilliestangen og sukkeret. Vend det i yoghurten. Pisk fløden til stiv flødeskum og vend det i blandingen. Lad det stå køligt ind til servering.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.