- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
Jul - Visninger
- 5244
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 4, 2019
- 1 kg
- Hakket kalv og flæsk, 10 %
- 1 dl
- mælk
- 2 stk
- Æg
- 2 stk
- løg
- 1 dl
- Havregryn
- 1 dl
- Hvedemel
- 1 spsk.
- groft salt/peber

Mens noget julemad hører sig til på det store julemiddagsbord, er andet mad forbeholdt julefrokost eller juledagene. Frikadeller er mad, som kan nydes hele december igennem, og som smager godt til både frokost og middag.
Du kan lave dine julefrikadeller af kalv eller svin, og med denne opskrift er du sikker på at servere de mest velsmagende frikadeller til decembers mange middage.
- Start med at pille og hakke løgene fint og rør alle ingredienser sammen i en skål. Du kan bruge en røremaskine, hvis du ønsker den mest jævne og ensformige dej
- Sæt frikadellefarsen på køl i minimum 45 minutter
- Smelt smør på en pande og steg julefrikadeller ved middel varme. Vend dem ofte så du undgå stegeskorper.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.