Kalkun i fad

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
90 minutter
Tilberedningstid
70 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Visninger
1305
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Kalkunbrystet krydderes med paprika, salt og peper. Kalukunbrystet ligges i et ildfast fad. Baconskiverne fordeles over den synlige del af brystet.
Sættes i ovnen ved 200 grader i 25 min.
De skrællede kartofler ligges i olivenolie, der er krydres med salt, peper og paprika. Efter de 20 minutter fordeles de rundt om kalkunbrystet.
Sættes igen i ovnen ved 180 grader i 25 min.
Fløden fordeles over kartoflerne.
Sættes igen i ovnen ved 180 grader i 20 min.
Rettet serveres i faddet og udskærring i takt med det spises.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?