- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2576
- Pris pr. Portion
- 25.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 12, 2012
- 500 g
- Pasta - skruer, penne
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 2 stk
- Tomater
- 100 g
- Rucolasalat
- 1 stk
- Buillonterning
- 150 g
- Gorgonzola (eller anden blåskimmelost)
- 1 dl
- letmælk
- 5 dl
- Vand
- 1 tbsp.
- Hvedemel
- 200 g
- bacon i tern
- 500 g
- Kalkunbryst, fersk
Kød/sauceSteg baconternene sprøde i en gryde der er stor nok til at færdiggøre retten i. Tag bacon ud af gryden og læg til afdrypning på køkkenrulle – fedtet skal blive i gryden! Skær kalkunbrystet ud i strimler og gennemsteg dem i fedtet fra baconen. Tag kalkunstrimlerne op og læg på en tallerken. Brug resten af fedtstoffet i gryden til at opbage en sauce ved først at tilsætte mel, siden mælk og sidst den udblødte buillonterning. Skær gorgonzolaen i mindre stykker og tilsæt dem under omrøring, så de smelter ud i saucen. Tilsæt det gennemstegte kalkunstrimler.
PastaPastaen koges al dente i en separat gryde. (hvis du har mod på det, så lav pastaen selv – sværhedsgraden i opskriften stiger, men det gør resultatet endnu bedre – og prisen forbliver den samme)
SalatSkyld rucolasalaten og riv den i stykker i en skål. Skyl tomaterne, skærm dem i grove tern og vend dem i skålen sammen med lidt olie. Du kan evt. ryste olien sammen med lidt krydderier, sennep eller citronsaft inden det vendes sammen med salaten.
Anret saucen oven på pastaen og drys med de sprøde bacontern. Server salaten til. God appetit!
alt for fed
Hej Eliane
det ser virkelig meget