Kalvekød i butterdej med spinat og feta

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
75 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1533
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Skalotteløg
4 stk
Butterdej, plader, frosne
1 bdt.
Spinat- frisk eller dybfrost
2 stk
Æg
200 g
Feta, 40+
250 g
Hakket kalv og flæsk, 10 %
1 tbsp.
Timian, kviste (frisk)

Rør kødet sammen med saltet. Hak løget fint og bland det i sammen med et æg og timianen. Fjern spinatbladene fra stilkene og tilsæt en håndfuld i blandingen.Skær fetaen i tern og rør den i farsen. Lad farsen hvilke en halv time. Rul butterdejen ud i plader a 15×20 cemtimeter og fordel farsen på dem. Fold dejen sammen så det bliver til små pakker. Pisk det sidste æg sammen og pensl pakkerne med det. Bag pakkerne ved 170 grader i ti minutter. Server til en frisk salat.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?