- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1533
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 23, 2009
- 1 stk
- Skalotteløg
- 4 stk
- Butterdej, plader, frosne
- 1 bdt.
- Spinat- frisk eller dybfrost
- 2 stk
- Æg
- 200 g
- Feta, 40+
- 250 g
- Hakket kalv og flæsk, 10 %
- 1 tbsp.
- Timian, kviste (frisk)
Rør kødet sammen med saltet. Hak løget fint og bland det i sammen med et æg og timianen. Fjern spinatbladene fra stilkene og tilsæt en håndfuld i blandingen.Skær fetaen i tern og rør den i farsen. Lad farsen hvilke en halv time. Rul butterdejen ud i plader a 15×20 cemtimeter og fordel farsen på dem. Fold dejen sammen så det bliver til små pakker. Pisk det sidste æg sammen og pensl pakkerne med det. Bag pakkerne ved 170 grader i ti minutter. Server til en frisk salat.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.