- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3027
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 6, 2009
- 4 stk
- Kalveschnitzler
- 250 g
- Champignon
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 dl
- Creme fraiche 38 %
- 25 g
- Smør, saltet
- 3 tsk.
- Paprika
- 2 dl
- Bouillon, Svinekød
Smelt smørret på en pande. Krydr kødet med paprika og brun det. Læg kødet i et ildfast fad. Hak løget og skær champignonerne i mindre stykker. Svits det på panden i det smør som er tilbage og fordel det i fadet. Hæld bouillon og creme fraiche i panden og kog det op. Smag til med salt og peber og hæld sovsen i fadet. Bag det ved 200 grader i cirka et kvarter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.