Kalveschnitzel med champignon

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3027
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 stk
Kalveschnitzler
250 g
Champignon
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 dl
Creme fraiche 38 %
25 g
Smør, saltet
3 tsk.
Paprika
2 dl
Bouillon, Svinekød

Smelt smørret på en pande. Krydr kødet med paprika og brun det. Læg kødet  i et ildfast fad. Hak løget og skær champignonerne i mindre stykker. Svits det på panden i det smør som er tilbage og fordel det i fadet. Hæld bouillon og creme fraiche i panden og kog det op. Smag til med salt og peber og hæld sovsen  i fadet. Bag det ved 200 grader i cirka et kvarter.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?