Karbonader & flødestuvet spinat m/ mynte

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Serveringer
4 personer
Visninger
2413
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
350 g
Spinat- frisk eller dybfrost
1 tsk.
Salt, groft
2 knsp.
Peber, friskkværnet
1 stk
Citron - gerne økologisk
2 knsp.
Muskatnød, revet
1 tbsp.
Citronsaft
1 bdt.
Mynteblade, hakket
1 kg
Kartofler
2 dl
Fløde 26%
2 knsp.
Sukker (melis)
1 tsk.
Smør, saltet
2 knsp.
Peber, friskkværnet
1 dl
Hvedemel
2 tbsp.
Rapsolie
500 g
Hakket kalv og flæsk, 10 %
1 tsk.
Tørret estragon
1 tbsp.
Smør, saltet
1 tsk.
Salt, groft

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?