- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 2413
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 4, 2011
- 350 g
- Spinat- frisk eller dybfrost
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 2 knsp.
- Muskatnød, revet
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 1 bdt.
- Mynteblade, hakket
- 1 kg
- Kartofler
- 2 dl
- Fløde 26%
- 2 knsp.
- Sukker (melis)
- 1 tsk.
- Smør, saltet
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 dl
- Hvedemel
- 2 tbsp.
- Rapsolie
- 500 g
- Hakket kalv og flæsk, 10 %
- 1 tsk.
- Tørret estragon
- 1 tbsp.
- Smør, saltet
- 1 tsk.
- Salt, groft
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.