Kødfars gryde med rosenkål

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Sværhedsgrad
Let
Kategori
Hovedret
Visninger
2921
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
Kødfars gryde med rosenkål

En ret for den travle husmor. I løbet af ca. 20 min. er middagen tilberedt.

Vareforbrug (4 pers.):

1 stort løg 2 spsk. smør eller margarine 400 g hakket oksekød salt, peber paprika 3 spsk. tomatpuré vand ca. 250 g rosenkål (evt. dybfrossen)

Tilberedningstid: ca 20 min

Fremgangsmåde:

1. Pil løget og hak det. Svits det i fedtstof på en stegepande.

2. Smuldr kødet ned i stegepande den, og lad det få farve. Rør tomatpureen ud i lidt vand og tilsæt den sammen med den rensede rosenkål.

3. Lad retten smásnurre til kålen er mør. Smag til med salt, peber og paprika. Servér fra panden.

Kan serveres med:

Hurtigkogte ris drysset med paprika.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?