Kødsauce med Creme fraiche

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Sværhedsgrad
Let
Kategori
Tilbehør
Visninger
2093
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
Kødsauce med Creme fraiche

En god krydret kødsauce, som egner sig fint til både ris og spaghetti.

 

Vareforbrug (4 pers.):

 

2 løg 2 spsk. smør eller margarine 400 g hakket oksekød 1 tsk. kinesisk soya 3 dl creme fraiche salt, peber 1 bdt. purløg

 

Tilberedningstid:

 

20 min.

 

Fremgangsmåde:

 

  1. Pil løgene og hak dem fint.

 

  1. Varm fedtstoffet op i en tyk bund det gryde og svits løgene heri. Hak farsen ud og brun den lige ledes i gryden. Rør godt så kødet «smuldrer». Krydr med soya.

 

  1. Skru ned for varmen og tilsæt creme fraiche. Saucen bør ikke koge efter creme fraiche’en er tilsat, men blot småsyde nogle minutter.

 

  1. Smag til med salt og peber og drys den fintsnittede purløg over.

 

Kan serveres med:

 

Løse ris eller spaghetti.

 

Reven ost.

 

 


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?