- Sværhedsgrad
- Let
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2093
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 20, 2020
En god krydret kødsauce, som egner sig fint til både ris og spaghetti.
Vareforbrug (4 pers.):
2 løg 2 spsk. smør eller margarine 400 g hakket oksekød 1 tsk. kinesisk soya 3 dl creme fraiche salt, peber 1 bdt. purløg
Tilberedningstid:
20 min.
Fremgangsmåde:
- Pil løgene og hak dem fint.
- Varm fedtstoffet op i en tyk bund det gryde og svits løgene heri. Hak farsen ud og brun den lige ledes i gryden. Rør godt så kødet «smuldrer». Krydr med soya.
- Skru ned for varmen og tilsæt creme fraiche. Saucen bør ikke koge efter creme fraiche’en er tilsat, men blot småsyde nogle minutter.
- Smag til med salt og peber og drys den fintsnittede purløg over.
Kan serveres med:
Løse ris eller spaghetti.
Reven ost.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.