koteletter med ris og tomatsovs

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3850
Pris pr. Portion
18.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
8 tsk.
Nakkekoteletter
2 dl
suppe
200 g
bacon i tern
2 stk
hakket tomater
4 tsk.
Hvidløg, fed
300 g
Ris, parboiled (løse ris)
3 dl
Løse majs, tilbehør

ris koges efter anvisning,steges koteletter i lidt olie, bacon steges.
sovs:  hakkede  tomater , pressed hvidløget og suppe
varm sovs op
smag til med salt og peber
bacon og majs blands i risene.
( der skal 2 dåser hak. tomater i.)
man kan også bruge 2 dl madlavningsfløde.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?