- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3850
- Pris pr. Portion
- 18.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 20, 2012
- 8 tsk.
- Nakkekoteletter
- 2 dl
- suppe
- 200 g
- bacon i tern
- 2 stk
- hakket tomater
- 4 tsk.
- Hvidløg, fed
- 300 g
- Ris, parboiled (løse ris)
- 3 dl
- Løse majs, tilbehør
ris koges efter anvisning,steges koteletter i lidt olie, bacon steges.
sovs: hakkede tomater , pressed hvidløget og suppe
varm sovs op
smag til med salt og peber
bacon og majs blands i risene.
( der skal 2 dåser hak. tomater i.)
man kan også bruge 2 dl madlavningsfløde.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.