- Sværhedsgrad
- Svær
- Kategori
- Dressing
Tilbehør - Visninger
- 2531
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 21, 2020
Hvidløgsost egner sig fint som «dressing – her blandes krabbekød i og retten gratineres, uhm!
Vareforbrug (4 pers.):
1 ds. krabber (ca. 200 g) 1 spsk. olie 1 hvidløgsost (ca. 70 g) 3 spsk. fløde æg 1-2 spsk. rasp
Tilberedningstid: ca. 15 min., heraf ca. 10 min. i ovnen.
Ovntemperatur: 250 eller grill.
Fremgangsmåde:
1. Hæld lagen fra krabberne og del dem ud i mindre stykker.
2. Pensl 4 muslingeskaller med olie og fordel krabbekødet heri.
3. Mos osten og bland den med fløden og sammenpisket æg.
4. Fordel ostemassen over bekødet og drys med rasp.
5. Gratiner ca. 10 min. ved 250° eller grill.
6. Servér de varme skaller på portionstallerkener.
Kan serveres med:
Ristet brød eller flûte.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.