- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 2531
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 27, 2020
Krydderkage som hvor mor lavede den
Vareforbrug
1 dl sirup (ca. 145 g)
75 g smør eller margarine
2 æg
1,25 dl melis (ca. 150 g)
1 tsk. st. kanel
1 tsk. st. ingefær
1 dl grofthakkede hasselnøddekerner (ca. 50 g)
5 dl hvedemel (300 g) 1 tsk. natron
2 dl creme fraiche fedtstof og rasp til formen
Fremgangsmåde:
1. Varm sirupen let og rør smør eller margarine i.
2. Pisk æg og melis godt. Tilsæt sirup-fedtstofblandingen, krydderierne og de hakkede hasselnøddekerner.
3. Bland mel og natron og rør det i dejen skiftevis med creme fraiche.
4. Hæld dejen i en smurt form drysset med rasp og bag kagen ca. 50 min. ved 175°. Prøv med en strikkepind om kagen er gennembagt.
5. Sval kagen let af i formen, inden den vendes ud.
Tilberedningstid:
ca. 75 min heraf ca. 50 min, i ovnen.
Ovntemperatur:
175°
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.