Krydderkage med sirup

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedningstid
75 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Visninger
279
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
Krydderkage med sirup

Krydderkage som hvor mor lavede den

Vareforbrug
1 dl sirup (ca. 145 g)
75 g smør eller margarine
2 æg
1,25 dl melis (ca. 150 g)
1 tsk. st. kanel
1 tsk. st. ingefær
1 dl grofthakkede hasselnøddekerner (ca. 50 g)
5 dl hvedemel (300 g) 1 tsk. natron
2 dl creme fraiche fedtstof og rasp til formen
Fremgangsmåde:
1. Varm sirupen let og rør smør eller margarine i.
2. Pisk æg og melis godt. Tilsæt sirup-fedtstofblandingen, krydderierne og de hakkede hasselnøddekerner.
3. Bland mel og natron og rør det i dejen skiftevis med creme fraiche.
4. Hæld dejen i en smurt form drysset med rasp og bag kagen ca. 50 min. ved 175°. Prøv med en strikkepind om kagen er gennembagt.
5. Sval kagen let af i formen, inden den vendes ud.
Tilberedningstid:
ca. 75 min heraf ca. 50 min, i ovnen.
Ovntemperatur:
175°

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?