- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
Høst - Visninger
- 6588
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 4, 2011
- 3 tbsp.
- Rapsolie
- 250 g
- bacon i tern
- 1 tbsp.
- Paprika
- 1 stk
- rødløg
- 2 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 2 stk
- Kyllingebryst, filet
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 1/2 dl
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
En hurtig ret – ikke mindst hvis man har lidt ris fra dagen før.
Bacon i tern og kyllingbryst (skæres i strimler) svitses på panden – efter ca fem min. hældes det over på en tallerken.
Rapsolien hældes på panden og derefter paprika – giv det god varme. Derefter kommes det hakkede løg og de skiveskårende peberfrugter på panden giv det ca 5 min.
Bacon og kyllingestrimlerne, “risresten” (eller de frisk kogte ris) hældes på panden sammen med hønsebouillon. Lad det simre i 7 min under låg og smag til med salt og peber.
Det passer godt til: Tranebærkompot og Mango chutney hot
Velbekomme
Hvor meget ris skal man bruge
Hej Gitte