Kyllingebrystfilet

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Hovedret
Sommer
Visninger
990
Pris pr. Portion
4
Skrevet af
Udgivet den
Kyllingebrystfilet

Kyllingebrystfilet – stegning på pande

Dup kyllingebrystfileterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien på en pande ved god varme. Læg kødet på , når olien er varm nok. Brun det i ca 1 minut på hver side.

Skru ned til middel varme og steg 5-6 min. på hver side til kødet er netop gennemstegt. Ved kødet jævnligt. Tag kyllingebrystfilleterne af panden.

Tilbehør:

Rejesauce, Ristede champignoner, broccoli med med gulerodstave, råstegte kartofter.




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?