- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Hovedret
Sommer - Visninger
- 990
- Pris pr. Portion
- 4
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 28, 2018
Kyllingebrystfilet – stegning på pande
Dup kyllingebrystfileterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien på en pande ved god varme. Læg kødet på , når olien er varm nok. Brun det i ca 1 minut på hver side.
Skru ned til middel varme og steg 5-6 min. på hver side til kødet er netop gennemstegt. Ved kødet jævnligt. Tag kyllingebrystfilleterne af panden.
Tilbehør:
Rejesauce, Ristede champignoner, broccoli med med gulerodstave, råstegte kartofter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.