- Forberedelsestid
- 7200 minutter
- Tilberedningstid
- 50400 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
- Visninger
- 1808
- Pris pr. Portion
- 4
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 28, 2018

Stegning i gryde
Ingredienser:
4 kyllingeoverlår
salt og peber
Olie til bruning
1 dl bouillon
saucejævner
Dup kyllingestykkerne tørre med køkkenrulle. Krydr dem med salt og peber. Brun kyllingestykkerne i lidt olie på begge sider. Hæld fedtstoffet ud og tilsæt bouillon.
Steg ved svag varme under låg i ca 30 min. Vend dem efter 15 min. Kødsaften skal løbe klar inde ved benet, når man prikker med en kødnål. Si evt. skyen
Tilsæt evt. yderligere bouillon, hvis der ikke er nok til sauce. Jævn med saucejævner. Smag til med salt og peber.
Variation:
Tilsæt flåede tomater i stedet for bouillon, rist svampe i fedtstoffet før tilsætning af bouillon, sauter strimler af 2 peberfrugter og damp uden bouillon

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.