Kyllingeoverlår med rygben

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
7200 minutter
Tilberedningstid
50400 minutter
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Visninger
105
Pris pr. Portion
4
Skrevet af
Udgivet den
Kyllingeoverlår med rygben

Kyllingeoverlår med rygben

Stegning i gryde

4 kyllingeoverlår

salt og peber

Olie til bruning

1 dl bouillon

saucejævner

Dup kyllingestykkerne tørre med køkkenrulle. Krydr dem med salt og peber. Brun kyllingestykkerne i lidt olie på begge sider. Hæld fedtstoffet ud og tilsæt bouillon.

Steg ved svag varme under låg i ca 30 min. Vend dem efter 15 min. Kødsaften skal løbe klar inde ved benet, når man prikker med en kødnål. Si evt. skyen

Tilsæt evt. yderligere bouillon, hvis der ikke er nok til sauce. Jævn med saucejævner. Smag til med salt og peber.

Variation:

Tilsæt flåede tomater i stedet for bouillon, rist svampe i fedtstoffet før tilsætning af bouillon, sauter strimler af 2 peberfrugter og damp uden bouillon

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?