Løjrogn og kaviar

Bedømmelse: 1.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Sværhedsgrad
Let
Kategori
Forret
Visninger
2507
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
Løjrogn og kaviar
En forret uden sidestykke. Den skønne, grovkornede kaviar kommer fra en svensk fisk som kaldes løje.
Vareforbrug (4 pers.):
2 spsk. smør eller margarine 2 spsk. olie 4 runde skiver franskbrød 1 glas lodderogn (ca. 150 g) 1 glas sort kaviar (ca. 100 g)
Til pynt:
4 salatblade 4 citronbåde
Tilberedningstid: ca 10 min
Prøv:
– at bruge den røde danske kaviar i stedet for løjrogn.
Fremgangsmåde:
1. Varm olie og smør eller margarine op i en stegepande. Steg brødskiverne gyldne heri. Læg dem på asietter eller tallerkener og lad dem svale af.
2. Fordel 1 skefuld af lodderogn på hvert brød. Det skal nå helt ud til kanten.
3. Top op med sort kaviar.
4. Pynt med salatblade og citron

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?