- Sværhedsgrad
- Let
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 2507
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 21, 2020
En forret uden sidestykke. Den skønne, grovkornede kaviar kommer fra en svensk fisk som kaldes løje.
Vareforbrug (4 pers.):
2 spsk. smør eller margarine 2 spsk. olie 4 runde skiver franskbrød 1 glas lodderogn (ca. 150 g) 1 glas sort kaviar (ca. 100 g)
Til pynt:
4 salatblade 4 citronbåde
Tilberedningstid: ca 10 min
Prøv:
– at bruge den røde danske kaviar i stedet for løjrogn.
Fremgangsmåde:
1. Varm olie og smør eller margarine op i en stegepande. Steg brødskiverne gyldne heri. Læg dem på asietter eller tallerkener og lad dem svale af.
2. Fordel 1 skefuld af lodderogn på hvert brød. Det skal nå helt ud til kanten.
3. Top op med sort kaviar.
4. Pynt med salatblade og citron
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.