Mættende karrysuppe med hakket lamme eller oksekød

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1779
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Løg eller zittauerløg
2 ml
Smør, saltet
1 l
Bouillon, hønsekød, spiseklar
400 g
Hakkede tomater, konserves
400 ml
Kokosmælk
1 stk
Æbler, faste, syrlige
125 g
Ris kogte
2 ml
Karry (indisk)
400 g
Hakket lamme eller oksekød

Benyt en gryde der rummer 3-4 liter. Start med at pille og hakke løgene.
Skræl æblet, fjern kærnehuset og hak frugten
Kog risene  (det er  nemmest at bruge ris i kogepose som netop vejer 125 gr.)
Kom smør eller olie i en gryde og svits karryen heri.
Tilsæt løg og kød og svits det sammen ( brug en gaffel ).
Når væsken er ved at være fordampet, tilsættes æble og tomat sammen med kokosmælk og bouillon. Bouillonen kan være 2 hønsebouillontern og 1 l. vand.
Lad suppen koge svagt i ca. 20 minutter, hvorefter den smages til med salt og peber.
Kom den kogte ris ned i suppen,  Varm den igennem og server den med et grønt drys af friske korianderblade el. andet efter smag.
Spises med flute eller brød . Denne ret rækker til 4 personer som hovedret.

En kommentar

  1. Den ukendte kok sagde på januar 27, 2011

    god vejledning og trinvis

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?