Bøf Lindstrøm / Farsbrød

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Lunch
Visninger
2580
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Æg
1 tsk.
Salt, groft
2 tbsp.
Citronsaft
2 knsp.
Peber, friskkværnet
1 kg
Kartofler
3 tbsp.
Rasp
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 tbsp.
Kapers, hakkede
500 g
Oksekød, middelfedt
4 skive(r)
Hakkede syltede rødbeder
100 g
Smør, saltet
2 stk
Hakkede drueagurker
3 tbsp.
Vand
Bøf Lindstrøm / Farsbrød

Bøf Lindstrøm eller farsbrød:
Grundfars: Kom kødet i en skål med finthakket løg, rødbeder, drueagurk og lidt kapers. Tilsæt salt, peber, æg og rasp. Ælt  farsen godt sammen. Form det til et brød i et ildfast fad, og hæld lidt vand ved. Drys farsbrødet med lidt rasp og dryp over med olie. Sæt fadet i en forvarmet ovn, næstnederste rille ved 200 grader i  ca. 40 minutter.
Bøffer: Form farsen til runde bøffer, og steg dem på en pande, i en blanding af olie/smør ca. 3 minutter på hver side. Smelt smørret i en gryde, (må ikke blive brunt) og hæld lidt citronsaft ved. Server farsbrødet i store skiver, eller bøfferne med kogte kartofler, hældt over med citron-smørsovsen og ens favorit grøntsager (dampede) f.eks. grønne bønner eller blomkålsbuketter.
Kødet kan spises til frokost dagen efter, på rugbrød med spejlæg.
Velbekomme!

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?