- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3305
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 30, 2009
- 2 tbsp.
- Soya
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Svinemørbrad, afpudset
- 4 tbsp.
- Olivenolie
- 1 tsk.
- Paprika
- 1 tsk.
- Karry
- 3 dl
- Fløde 13 %
- 3 tbsp.
- Sennep, dijon
- 1 dl
- Creme fraiche 9 %
- 1 stk
- Bouillon, Svinekød
Mørbraden marineres i olien, soyaen, hvidløget, paprikaen og karryen. Stilles på køl natten over. Forsteges i en gryde ca 10 min og kommes derefter i en bradepande med folie over og steger ca 30 min ved 200 grader. I mens piskes fløden med knust bouillon terning ,cremefraiche og sennep kommes i en gryde og småkoger ca 10 min. Kom væden fra mørbraden i og kog op.
Severes med pomfrit og broccoli.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.