Mørbrad i sennepsovs

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3305
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Soya
1 stk
Hvidløg, fed
1 stk
Svinemørbrad, afpudset
4 tbsp.
Olivenolie
1 tsk.
Paprika
1 tsk.
Karry
3 dl
Fløde 13 %
3 tbsp.
Sennep, dijon
1 dl
Creme fraiche 9 %
1 stk
Bouillon, Svinekød

Mørbraden marineres i  olien, soyaen, hvidløget, paprikaen og karryen. Stilles på køl natten over. Forsteges i en gryde ca 10 min og kommes derefter i en bradepande med folie over og steger ca 30 min ved 200 grader. I mens piskes fløden med knust bouillon terning ,cremefraiche og sennep kommes i en gryde og småkoger ca 10 min. Kom væden fra mørbraden i og kog op.
Severes med pomfrit og broccoli.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?