- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3247
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 12, 2009
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1/2 dl
- Fløde 9 %
- 2 tsk.
- Majsstivelse
- 20 g
- Smør, saltet
- 500 g
- Svinemørbrad, afpudset
- 1 1/2 dl
- Bouillon, Svinekød
Skær mørbraden i skiver på 3 centimeters tykkelse.
Bank bøfferne let med håndroden og dup dem tørre.
Løgene pilles og skæres i tynde skiver.
10 g smør varmes op på en pande og løgene svitses gyldne og klare i det.
Tag løgene af panden og drys lidt salt over dem.
Det sidste smør varmes op på panden og bruser af.
Bøfferne steges et minut på hver side mens de krydres med salt og peber.
Dæmp varmen og steg dem videre cirka 3 minutter på hver side til de er gennemstegte.
Panden koges af med bouillon og fløde.
Sovsen jævnes med majsstivelse og sovsen koges igennem mens løgene ligger på bøfferne og bliver varme igen.
Er det bare mig, eller ligner