Mørbradbøf med løg

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3247
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Løg eller zittauerløg
1/2 dl
Fløde 9 %
2 tsk.
Majsstivelse
20 g
Smør, saltet
500 g
Svinemørbrad, afpudset
1 1/2 dl
Bouillon, Svinekød

Skær mørbraden i skiver på 3 centimeters tykkelse.
Bank bøfferne let med håndroden og dup dem tørre.
Løgene pilles og skæres i tynde skiver.
10 g smør varmes op på en pande og løgene svitses gyldne og klare i det.
Tag løgene af panden og drys lidt salt over dem.
Det sidste smør varmes op på panden og bruser af.
Bøfferne steges et minut på hver side mens de krydres med salt og peber.
Dæmp varmen og steg dem videre cirka 3 minutter på hver side til de er gennemstegte.
Panden koges af med bouillon og fløde.
Sovsen jævnes med majsstivelse og sovsen koges igennem mens løgene ligger på bøfferne og bliver varme igen.


En kommentar

  1. Christian Lottrup (not verified) sagde på januar 23, 2013

    Er det bare mig, eller ligner

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?