- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 120 minutter
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 4606
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 23, 2011
- 1 tsk.
- Havsalt
- 2 ml
- Olivenolie
- 1 tsk.
- Chili, stødt eller tørret
- 1 kg
- Bagekartofler
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 2 dl
- Creme fraiche 18 %
- 1 ml
- Rapsolie
- 2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 3 dl
- Bouillon, Svinekød
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 2 tsk.
- Sød paprika
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 2 tsk.
- Karry, pulver stærk
- 2 ml
- Tomatkoncentrat
- 4 stk
- Ananasringe
- 500 g
- Svinemørbrad, afpudset
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tsk.
- Salt, groft
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.