Oksegryde

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
150 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
710
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Gulerod/gulerødder
90 g
bacon i tern
1 tbsp.
Hvedemel
2 tbsp.
Olivenolie
4 1/2 dl
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
1 tbsp.
Tomatpure
700 g
Oksekød, middelfedt
2 stk
Løg eller zittauerløg
1 stk
Hvidløg, fed
1/2 tsk.
Oregano, tørret
Oksegryde

Pres hvidløg, hak løg og skær gulerødderne i skiver
Hæld melet i en skål og krydr det med salt og peber
Skær kødet i tern og vend det i melet
En spsk. olie varmes op i en gryde og løg og gulerødder svitses og tages op igen
En spsk. olie varmes op i samme gryde og bacon og kød brunes
Bland grønsagerne i gryden og tilsæt tomatpure, hvidløg og oregano
Bouillonen hældes i og rør det godt sammen
Lad retten simre i nogle timer under låg til kødet er mørt
Server med brød til


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?