- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 150 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 710
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 18, 2009
- 2 stk
- Gulerod/gulerødder
- 90 g
- bacon i tern
- 1 tbsp.
- Hvedemel
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 4 1/2 dl
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
- 1 tbsp.
- Tomatpure
- 700 g
- Oksekød, middelfedt
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 1/2 tsk.
- Oregano, tørret
Pres hvidløg, hak løg og skær gulerødderne i skiver
Hæld melet i en skål og krydr det med salt og peber
Skær kødet i tern og vend det i melet
En spsk. olie varmes op i en gryde og løg og gulerødder svitses og tages op igen
En spsk. olie varmes op i samme gryde og bacon og kød brunes
Bland grønsagerne i gryden og tilsæt tomatpure, hvidløg og oregano
Bouillonen hældes i og rør det godt sammen
Lad retten simre i nogle timer under låg til kødet er mørt
Server med brød til
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.