- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 995
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 23, 2009
- 1 tsk.
- Karry, pulver
- 1 kg
- Oksekød, hakket, råt
- 300 g
- bacon i tern
- 4 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 tsk.
- Chili, stødt eller tørret
- 300 g
- Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)
- 3 stk
- Flåede tomater, konserves
- 2 stk
- Porre
- 35 g
- Smør, saltet
- 2 stk
- Æble / æbler
Smelt smørret i en gryde og brun kødet. Hak løg og æbler og snit porre. Bland det i gryden sammen med karry og chili og svits det nogle minutter. Bland tomater og peanuts i gryden og lad det simre ti minutter. På en pande steges baconstykkerne og blandes i gryderetten. Server med brød eller f.eks. kartoffelmos.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.