- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 115 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1670
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 2, 2009
- 1 tsk.
- Karry, pulver
- 1 kg
- Oksekød, hakket, råt
- 300 g
- bacon i tern
- 4 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 tsk.
- Chili, stødt eller tørret
- 300 g
- Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)
- 3 stk
- Flåede tomater, konserves
- 2 stk
- Porre
- 35 g
- Smør, saltet
- 2 stk
- Æble / æbler
Kødet skæres i små tern. Mel, en tsk. salt og lidt peber blandes sammen og kødet vendes i det. Smelt smørret i en gryde og lad det bruse af. Brun så kødet i det og hæld det sidste af melblandingen i gryden. Tilsæt øl og laurbærblade og lad det koge under låg ved svag varme i tre kvarter. Skær løg, tomater og aubergine i tern og bland det i gryden sammen med det sidste salt og lidt peber. Lad det koge videre ved svag varme i 35 min. Tag laurbærbladene op og smag retten til.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.