Oksegryde

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
115 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
1670
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Karry, pulver
1 kg
Oksekød, hakket, råt
300 g
bacon i tern
4 stk
Løg eller zittauerløg
1 tsk.
Chili, stødt eller tørret
300 g
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)
3 stk
Flåede tomater, konserves
2 stk
Porre
35 g
Smør, saltet
2 stk
Æble / æbler

Kødet skæres i små tern. Mel, en tsk. salt og lidt peber blandes sammen og kødet vendes i det. Smelt smørret i en gryde og lad det bruse af. Brun så kødet i det og hæld det sidste af melblandingen i gryden. Tilsæt øl og laurbærblade og lad det koge under låg ved svag varme i tre kvarter. Skær løg, tomater og aubergine i tern og bland det i gryden sammen med det sidste salt og lidt peber. Lad det koge videre ved svag varme i 35 min. Tag laurbærbladene op og smag retten til.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?