- Forberedelsestid
- 300 minutter
- Tilberedningstid
- 600 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 8728
- Pris pr. Portion
- 10.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 4, 2015
- 300 g
- Chorizo
- 1 spsk.
- Olivenolie
- 1 stk
- løg
- 1 stk
- Gulerod
- 1 stk
- Hvidløg
- 100 g
- Basmati ris, skyllede
- 1 tsk.
- Røget paprika
- 1 stk
- Hønsefond
- 100 g
- Grønkål
Denne gryderet er fantastisk velsmagende og meget enkel at lave, med en kombination af grønkål, chorizo og basmati ris.
Steg chorizo i en mellemstor gryde omkring 5 minutter, med en lille mængde af olivenolie til de er gyldne og sprøde.
Tilsæt olivenolie, løg, gulerod og hvidløg, Hønsefond og steg i 5 minutter.
Tilsæt ris, paprika og lad det simre i 10 minutter, indtil risen er kogt.
Tilsæt chorizo.
I en separat gryde, kog noget vand. Blanchere grønkålen i 2 minutter og skyl i koldt vand – dette hjælper til at grønkållen holder sin lyse farve og smag.
Hæld vandet fra igen, og serveres i store skåle.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.