Opskrift på grønkål, chorizo og ris gryderet

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
300 minutter
Tilberedningstid
600 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Visninger
6605
Pris pr. Portion
10.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
300 g
Chorizo
1 spsk.
Olivenolie
1 stk
løg
1 stk
Gulerod
1 stk
Hvidløg
100 g
Basmati ris, skyllede
1 tsk.
Røget paprika
1 stk
Hønsefond
100 g
Grønkål
Opskrift på grønkål, chorizo og ris gryderet

Denne gryderet er fantastisk velsmagende og meget enkel at lave, med en kombination af grønkål, chorizo og basmati ris.
Steg chorizo i en mellemstor gryde omkring 5 minutter, med en lille mængde af olivenolie til de er gyldne og sprøde.
Tilsæt olivenolie, løg, gulerod og hvidløg, Hønsefond og steg i 5 minutter.
Tilsæt ris, paprika og lad det simre i 10 minutter, indtil risen er kogt.
Tilsæt chorizo.
I en separat gryde, kog noget vand. Blanchere grønkålen i 2 minutter og skyl i koldt vand – dette hjælper til at grønkållen holder sin lyse farve og smag.
Hæld vandet fra igen, og serveres i store skåle.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?