Osse buco m. gremolata

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
240 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Høst
Visninger
3676
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
200 g
Selleri, rod
4 dl
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
1/2 piece
Citronsaft
600 g
Okseskank (osso-buco)
150 g
Gulerod/gulerødder
2 piece
Laurbærblade
2 piece
Hvidløg, fed
1 piece
Løg eller zittauerløg
1/2 piece
Øl, pilsner
200 g
Porre
6 piece
Hele enebær
1 piece
Hvidløg, fed
1
Persille, frisk
1 piece
Citronskal, revet
Osse buco m. gremolata

Simre-mad med nye grønsager… så bliver det vist ikke meget bedre.
Start med at rengør grønsagerne grundigt.
Selleri, gulerødder og det hvide af porren skære i store klodser.
Løg, hvidløg og det grønne af porren fintsnittes.
Osso buco skiverne, snittes rundt i kanten, krydres med salt og peber… og brunes godt af i margarine.
Tag kødet af panden… og tilsæt løg, hvidløg og det grønne af porren. svits til alt er blødt.
Tilsæt de grove grønsager, enebær og peberkorn… svits et par minutter inden tomatpuren hældes ved og vendes godt.
Hæld øl, citronsaft og oksebouillon ved… samt laurbærblade. (Husk at fjerne laurbærbladene inden servering)
Læg kødskiverne ovenpå… og lad simre i ca. 3 – 3½ time.
Vend kødstykkerne af og til… og tilsæt mere vædske hvis nødvendigt.Gremolata:
Rengør persille og hvidløg.
Riv skallen af en økologisk citron.
Giv ingredienserne en hurtig tur med minihakkeren eller blenderen… og server dem på kødstykkerne.
Server retten med kartoffelmos.



En kommentar

  1. Anonym sagde på maj 18, 2014

    Dette er ikke en opskrift på

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?