- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1332
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 23, 2019
- 8 stk
- Kartofler, store
- 3 spsk.
- Olie
- 1 stk
- groft salt
Er du også træt af de samme kedelige kogte hvide kartofler? Her ser Du hvor nemt det er, at skabe lidt forandring i hverdagen med disse ovnkartofler, der passer til næsten alt.
- Skyld og skrub kartoflerne grundigt.
- Skær de vaskede kartofler i grove både. - brug ikke bagekartofler, men vælg store alm. spisekartofler. Bagekartofler kan godt virke smagsløse og kedelige i konsistens.
- Kom kartoffelbådene i en frysepose med lidt olie og ryst posen. Så bliver olien fordelt jævnt og der kommer ikke for meget på.
- Fordel kartoflerne på en bradepande med skindsiden nedad og kom rigeligt salt på.
- Bag dem i oven ved 220 gr. I ca 30 minutter, eller til de er lækre gyldne og sprøde.
- Server dem direkte fra ovnen. De passer til de fleste retter - her til en dejlig hjemmelavet burger.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.