Paella med fars

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Sværhedsgrad
Let
Kategori
Buffet
Fars
Hovedret
Visninger
17
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
Paella med fars
Paella betyder gryde og er desuden navnet på den spanske nationalret.
Vi har lavet lidt om på den, og servere den med hakket kød. En fin og velsmagende hverdagsret.
Vareforbrug (4 pers.):
12 spsk. olie 400 g hakket, blandet kød salt, peber 3 store løg 3 peberfrugter (rød og grøn) 1 ds. flåede tomater (ca. 400 g) 2 dl ris til løse ris (ca. 160 g) 4 dl vand, salt 1 knivspids safran
Tilberedningstid:
ca. 30 min.
Fremgangsmåde:
1. Varm olien op i en gryde og svits kødet deri. Rør med en gaffel så kødet «skiller». Krydr med salt og peber.
2. Pil løgene og skær dem i både. Fjern kernerne fra peberfrugt terne inden de skæres i tern ger. Kom løg og peberfrugter i gryden til kødet. Tilsæt tomaterne og tomat saften. Lad det hele koge sammen under låg.
3. Kog risene løse i letsaltet vand i ca. 18 min. (Der skal bruges dobbelt så meget vand som ris).
Tilsæt safranen. Vend risene i retten og smag til med salt og peber.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?