Pæretærte med chokolade og mandler
- Kristine Bisgaard_2a
- Desserta
- Let
- a
- 1101
Gulerødder skrælles og rives groft. Kålet snittes fint – enten i hånden eller med foodprocessor. Æblet skæres i fine tern, nødderne hakkes. V
Rør sukker og olie sammen i en skål. Tilføj mælken imens du rører, og bland godt. I en anden skål blandes melet, havregryn, bagepulver og vanill
Om aftenen: Vand og gær kommes i en stor skål og gæren røres ud i vandet. Tilsæt A38 og sirup. Tilsæt grahamsmel, solsikkefrø og havregryn. Til
kARRY " BRÆNDES AF " I OLIEN . De HAKKEDE GRØNTSAGER + LØG + INGEFÆR SVITSES I OLIEN I GRYDEN .Derefter kommes vand + bouillonterning + kokosmælk
Løgene hakket fint. Olien varmes op på panden og løgene svitses i det. Hæld balsamicoeddiken i og lad det koge næsten ind. Hæld bouillonen i og
Kalveskank med grove kartofler 1) Skræl kartofler og del dem i 4 dele a la pommes frites. Skræl gulerødder og skær i grove skiver. Rengør bladsel
Kommentarer