Madopskrifter - Find opskrift på aftensmad
  • Forside
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
    • Dessert
    • Bagværk
    • Buffet
    • Morgenmad / Brunch
    • Lunch
    • Drink
    • Madpakke
    • Natmad
    • Tilbehør
  • Tøm dit køleskab
  • Blog
  • Top 10
    • Top 10 visninger
    • Top 10 anmeldelser
  • Nyhedsbrev
a

Opret konto

CAPTCHA

Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam

Log ind

    • Opret konto
    • Bestil ny adgangskode
CAPTCHA

Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam

  • Pæretærte med chokolade og mandler

    • Kristine Bisgaard_2a
    • Desserta
    • Let
    • a
    • 1101
         0Stemmer
    Bland mel og 25 g malede mandler i en skål. Skær margarinen i mindre stykker og smuldr den så i melblandingen. Saml dejen med lidt vand og stil den så i fryseren i ti min. Smør en tærteform på 20 cm i diameter. Rul dejen ud og læg den i formen. Prik bunden med en gaffel og stil tærteformen i fryseren. Hæld væden fra pærerne og dryp dem godt af. Rør 55 g smør og 4 spsk. sukker godt sammen til en luftig masse. Pisk æggene i og vend 100 g malede mandler i sammen med kakao og lidt mandelessens. Tag tærteformen ud af fryseren, fyld chokolademassen i og tryk de halve pærer forsigtigt ned i det. Bag tærten i en halv time ved 200 grader. Når tærten er kølet af drysses der med flormelis. Lav en dejlig chokoladesovs ved at komme 4 spsk. sukker, sirup og knap 1 dl vand i en gryde. Lad det smelte mens der røres og lad det simre et minut. Tag gryden af varmen og bland 175 g chokolade og 25 g smør i. Rør rundt til det er smeltet og server saucen til tærten.
    Facebook
    Facebook
    TWITTER
    PINTEREST
    PINTEREST
    GOOGLE
    GOOGLE
    https://vildmedmad.dk/paeretaerte-med-chokolade-og-mandler/
    INSTAGRAM

    Kommentarer

    0:40
    1:10
    0.00 kr.
    6

    Ingredienser

    175
    g
    Mørk chokolade også med orange
    3
    tbsp.
    Sirup, lys
    8
    tbsp.
    Sukker (melis)
    125
    g
    Mandler
    400
    g
    Pære, konserves
    80
    g
    Smør, saltet
    2
    stk
    Æg
    100
    g
    Hvedemel
    2
    tbsp.
    kakaopulver
    70
    g
    Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
  • Pæretærte med chokolade og mandler Banana bread on a plate Bland mel og 25 g malede mandler i en skål. Skær margarinen i mindre stykker og smuldr den så i melblandingen. Saml dejen med lidt vand og stil den så i fryseren i ti min. Smør en tærteform på 20 cm i diameter. Rul dejen ud og læg den i formen. Prik bunden med en gaffel og stil tærteformen i fryseren. Hæld væden fra pærerne og dryp dem godt af. Rør 55 g smør og 4 spsk. sukker godt sammen til en luftig masse. Pisk æggene i og vend 100 g malede mandler i sammen med kakao og lidt mandelessens. Tag tærteformen ud af fryseren, fyld chokolademassen i og tryk de halve pærer forsigtigt ned i det. Bag tærten i en halv time ved 200 grader. Når tærten er kølet af drysses der med flormelis. Lav en dejlig chokoladesovs ved at komme 4 spsk. sukker, sirup og knap 1 dl vand i en gryde. Lad det smelte mens der røres og lad det simre et minut. Tag gryden af varmen og bland 175 g chokolade og 25 g smør i. Rør rundt til det er smeltet og server saucen til tærten. Prep Time: 0:40 Total time: 1:10 Servings: 6
  • SUNDHEDSFORMIDLERNES OPSKRIFTER

    Luksus råkostsalat

    Luksus råkostsalat

    Gulerødder skrælles og rives groft. Kålet snittes fint – enten i hånden eller med foodprocessor. Æblet skæres i fine tern, nødderne hakkes. V

    Læs mere
    4613 visninger
    Småkager med fuldkornsmel

    Småkager med fuldkornsmel

    Rør sukker og olie sammen i en skål. Tilføj mælken imens du rører, og bland godt. I en anden skål blandes melet, havregryn, bagepulver og vanill

    Læs mere
    6063 visninger
    Koldhævede frugtboller

    Koldhævede frugtboller

    Om aftenen: Vand og gær kommes i en stor skål og gæren røres ud i vandet. Tilsæt A38 og sirup. Tilsæt grahamsmel, solsikkefrø og havregryn. Til

    Læs mere
    5816 visninger
    Se flere

    OPSKRIFTER AF MESTERKOKKEN

    Recipe

    Recipe

    kARRY " BRÆNDES AF " I OLIEN . De HAKKEDE GRØNTSAGER + LØG + INGEFÆR SVITSES I OLIEN I GRYDEN .Derefter kommes vand + bouillonterning + kokosmælk

    Læs mere
    191 visninger
    Balsamico sauce

    Balsamico sauce

    Løgene hakket fint. Olien varmes op på panden og løgene svitses i det. Hæld balsamicoeddiken i og lad det koge næsten ind. Hæld bouillonen i og

    Læs mere
    4903 visninger
    Kalveskank med grove kartofler

    Kalveskank med grove kartofler

    Kalveskank med grove kartofler 1) Skræl kartofler og del dem i 4 dele a la pommes frites. Skræl gulerødder og skær i grove skiver. Rengør bladsel

    Læs mere
    1096 visninger
    Se flere

    Følg os rundt omkring på nettet

    Facebook
    Facebook
    TWITTER
    PINTEREST
    PINTEREST
    GOOGLE
    GOOGLE
    https://vildmedmad.dk/paeretaerte-med-chokolade-og-mandler/
    INSTAGRAM
    © 2009-2019 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbehodes | Vild Med Mad's
    • brugerbetingelser
    • Information om Vild Med Mad