Påskeroulade med bacon og purløg

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Frokost
Påske
Visninger
2596
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
400 g
Champignon
200 g
bacon i tern
2 stk
Løg eller zittauerløg
5 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
5 dl
letmælk
1 bdt.
Purløg
6 stk
Æg
2 dl
Hvedemel
Påskeroulade med bacon og purløg

1. Smelt fedtstof i en gryde og tilsæt hvedemel
2. Rør grundigt og tilsæt mælk og fløde lidt ad gangen. Kog godt igennem
3. Æggeblommerne røres i een ad gangen, og de stiftpiskede æggehvider vendes forsigtigt i.
4. Dejen smøres ud i 2 bradepander eller 1 stor fra ovnen, belagt med bagepapir og bages til “kagen” er stivnet. Vendes ud på bagepapir, som er smurt med lidt olie.
5. Imens svitses finthakket løg og champignonbåde i lidt fedtstof sammen med bacon.
6. Friskklippet purløg puttes i, og fyldet fordeles jævnt på den nybagte “kage”
7. Bunden rulles fast sammen til en roulade og skæres i passende skiver.
8. Påskerouladen fryses, fordelt i fx staniolforme, så de er klar til at blive varmet i ovnen, når de skal bruges.
9. Steges uoptøede i ovnen i ca. 10 minutter ved 225 grader og serveres evt. med lidt grøn salat og et krus øl til fx en påskefrokost eller lidt natmad



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?