- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Frokost
Påske - Visninger
- 2596
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 4, 2011
- 2 tbsp.
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 400 g
- Champignon
- 200 g
- bacon i tern
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 5 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 5 dl
- letmælk
- 1 bdt.
- Purløg
- 6 stk
- Æg
- 2 dl
- Hvedemel
1. Smelt fedtstof i en gryde og tilsæt hvedemel
2. Rør grundigt og tilsæt mælk og fløde lidt ad gangen. Kog godt igennem
3. Æggeblommerne røres i een ad gangen, og de stiftpiskede æggehvider vendes forsigtigt i.
4. Dejen smøres ud i 2 bradepander eller 1 stor fra ovnen, belagt med bagepapir og bages til “kagen” er stivnet. Vendes ud på bagepapir, som er smurt med lidt olie.
5. Imens svitses finthakket løg og champignonbåde i lidt fedtstof sammen med bacon.
6. Friskklippet purløg puttes i, og fyldet fordeles jævnt på den nybagte “kage”
7. Bunden rulles fast sammen til en roulade og skæres i passende skiver.
8. Påskerouladen fryses, fordelt i fx staniolforme, så de er klar til at blive varmet i ovnen, når de skal bruges.
9. Steges uoptøede i ovnen i ca. 10 minutter ved 225 grader og serveres evt. med lidt grøn salat og et krus øl til fx en påskefrokost eller lidt natmad
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.