- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5164
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 4, 2011
- 500 g
- Pasta - skruer, penne
- 4 stk
- Oregano, frisk, kviste
- 200 g
- Pasta sauce
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 50 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 200 g
- bacon i tern
Skal det være let, hurtigt og smage af noget?
Det er bare så let og smager faktisk ret godt.
Pastaen koges samtidigt med at baconternene steges på en pande.
Når pasta skruerne er færdige kommes de i et ildfast fad.
Pastasovsen (Det kan være alle mulige forskellige slags pastasovs. Vælg den du bedst kan lide.) og de svitsede bacontern (og fedt) hældes over og blandes med pastaskruerne.
Drys peber over og fordel osten.
Bages i ovnen i ca. 15 min ved 180 grader.
Den frisk hakkede oregano drysses over og retten er klar til servering.
Der kan eventuelt suppleres med lidt revet ost.
Skjult medister.
Hej Gitte