Pikant kylling/kalkun m. bacon og porrer

Bedømmelse: 1.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
5802
Pris pr. Portion
30.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
600 g
Kyllingebryst, filet
1 stk
Pikantost
3 stk
porrer
1 stk
bacon i tern
2 stk
Creme fine 7%
3 dl
Ris kogte

Kan også laves med kalkun

Brun kyllingen/kalkunen – lægges i ildfast fad.
Steg bacon på panden. Skær porrerne i skiver og kom dem på panden til baconen. Tilsæt creme fine og lad det simre et par minutter.
Smør det brunede kød med pikantost og hæld indholdet fra panden henover.
Fadet sættes i ovnen 20-30 min afhængig af størrelsen på kødet. (kyllingefilet eller kalkunbryst)
Serveres med ris. Evt. pasta eller kartofler.


En kommentar

  1. Anonym sagde på september 22, 2013

    1 stk. pikantost, hvor mange

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?