- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5802
- Pris pr. Portion
- 30.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 19, 2013
- 600 g
- Kyllingebryst, filet
- 1 stk
- Pikantost
- 3 stk
- porrer
- 1 stk
- bacon i tern
- 2 stk
- Creme fine 7%
- 3 dl
- Ris kogte
Kan også laves med kalkun
Brun kyllingen/kalkunen – lægges i ildfast fad.
Steg bacon på panden. Skær porrerne i skiver og kom dem på panden til baconen. Tilsæt creme fine og lad det simre et par minutter.
Smør det brunede kød med pikantost og hæld indholdet fra panden henover.
Fadet sættes i ovnen 20-30 min afhængig af størrelsen på kødet. (kyllingefilet eller kalkunbryst)
Serveres med ris. Evt. pasta eller kartofler.
1 stk. pikantost, hvor mange