- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 3549
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 14, 2014
- 1/2 dl
- quinoa
- 150 g
- bacon i tern
- 1 bdt.
- grønne asparges
- 8 stk
- Cherry tomater
- 1 bdt.
- Iceberg salat
– Hæld 0,5 dl. Quinoa (3-farvede kerner) i en gryde med 1-1,25 dl. vand
– Kog quinoaen op og lad den koge i 10 min.
– Quinoaen suger al væsken, så lad den trække et par minutter (som med ris)
– Skær asparges i små tern
– Steg bacon på en pande (tilsæt asparges efter 3 min.)
– Køl både quinoa og bacon/asparges ned
– Anret et fad med iceberg salat i bunden,
– Hæld bacon/asparges ud over
– Drys med quinoa
– Anret tomaterne på toppen
– Du kan alternativt drysse med lidt gomasio for at fremme den salte smag.
En super lækker sommersalat, som går godt til kylling eller andet lyst kød fra grillen.
Quinoa er et fantastisk lækkert produkt, som jeg har fundet via familieogliv.dk
Velbekomme:-)
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.