Rødvinskage med frugt

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
70 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Dessert
Visninger
3575
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 stk
Pære
1 stk
Cremepulver, pose
1 dl
Rødvin
200 g
Smør, saltet
1 tbsp.
kakaopulver
3 stk
Æble / æbler
100 g
Mørk chokolade også med orange
3 stk
Æg
200 g
Sukker (melis)
2 1/2 tsk.
bagepulver
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
250 g
Hvedemel
50 g
Hasselnød
2 tsk.
Kanel

Rør sukker, mel, æg, kanel, smeltet smør, kakao og bagepulver sammen i en skål. Hak chokoladen og bland den i dejen sammen med rødvinen. Smør en form og hæld dejen i. Bag kagen ved 180 grader i en time. Skræl og rens frugten og halver dem. Kog dem møre (de må ikke smatte) i vand tilsat lidt sukker. Skær kagen over til to bunde. Rør cremen ud fra anvisningen og fordel den på en af bundene. Skær frugterne i mindre stykker og fordel dem på kagebunden med creme. Hak nødderne og drys dem over. Gem bunden uden creme til næste dag og nyd den der. Pisk fløden til en flødeskum og server.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?