- Sværhedsgrad
- Svær
- Kategori
- Buffet
Frokost - Visninger
- 1514
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 21, 2020
Til en frokost, hvor De vil servere noget helt specielt, skulle De prøve denne opskrift.
Vareforbrug (4 pers.):
5 dl vand 1 tsk. eddike 1 tsk. salt 4 æg
Til sauce:
3 dl rødvin 1 hakket løg 1 fed knust hvidløg 1 buket garni 2 spsk. smør eller margarine 12 spsk. hvedemel
salt, peber 4 skiver sandwichbrød 4 spsk. smør eller margarine 2 dl hakket persille
Tilberedningstid:
ca. 45 min.
Fremgangsmåde:
1. Begynd med saucen. Kog rød- vinen nogle minutter med løg, hvidløg og bouquet garni. Jævn med en smørbolle med salt og peber. og smag til
2. Kog vandet med eddike og salt. Slå æggene ud i en kop et ad gangen og lad dem forsigtigt glide ned i vandet. Kog ca. 3 min
3. Steg brødskiverne i fedtstof på en pande, så de bliver sprøde.
4. Anret brødskiverne på hver sin tallerken, læg æggene på og hæld den varme sauce over.
drys med persille.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.