Russiske pandekager

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Bagværk
Buffet
Forret
Morgenmad / Brunch
Nytår
Visninger
6241
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Citronsaft
1 knsp.
Muskatnød, revet
2 ml
Rapsolie
1 dl
Grahamsmel, fuldkornshvedemel
2 dl
Hvedemel
1 tsk.
Salt, groft
1 stk
Æg
20 g
Smør, saltet
2 dl
letmælk
1 tsk.
honning
25 g
Bagegær
1 dl
Youghurt naturel
Russiske pandekager

Bliny er lige så lette at lave som almindelige små pandekager. Har valgt at bruge grahamsmel istedet for boghvedemel, og tilsætte dejen lidt revet muskat for smagens skyld. Det er en gærdej, som lige skal hæve lidt (ca. 30 minutter)
Russiske små pandekager: Smelt smørret i en gryde. Opløs gæren i lunkent mælk. Tilsæt youghurt, citronsaft, rugmel, hvedemel, salt, honning, revet muskat , æg og det smeltede smør. Pisk dejen godt igennem og sæt til hævning i ca. 30-40 minutter.
Bag 4 små pandekager af gangen på en pande, i lidt rapsolie et par minutter på hver side.
Server dem lune med røget laks, lakserogn eller rejer, på en klat cremefraiche og finthakket forårsløg.
Ellers kan de serveres med lidt cremefraiche, hakket rødløg og dild.
Velbekomme!






En kommentar

  1. Valerij Khriidin (not verified) sagde på februar 14, 2013

    Kære Alle

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?