- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 9380
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 14, 2012
- 500 g
- Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
- 1 stk
- Bouillon, Svinekød
- 1 1/2 dl
- Vand
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 tsk.
- Stærk paprika
- 3 dl
- Rasp
… eller hedder det krebinetter, måske noget helt tredje??
Opløs bouillonterningen i vand og lad den afkøle.
Rør farsen med væsken og peber… tilsæt lidt rasp, så farsen bliver til at arbejde med (dvs. ikke for klistret)
Form farsen i ensartede karbonader… og vend dem i rasp krydret med paprika
Steg karbonadernei smør 5-6 minutter på hver side
Karbonaderne serveres med kogte kartofler, smørsovs, ærter og gulerødder
hej Pia Krebinetter er
er bouillonen til sovs eller
Den er til farsen 🙂
Næste gang, vil jeg prøve