Saftige karbonader

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
3 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
9380
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
500 g
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
1 stk
Bouillon, Svinekød
1 1/2 dl
Vand
1 tsk.
Peber, friskkværnet
2 tsk.
Stærk paprika
3 dl
Rasp
Saftige karbonader

… eller hedder det krebinetter, måske noget helt tredje??
Opløs bouillonterningen i vand og lad den afkøle.
Rør farsen med væsken og peber… tilsæt lidt rasp, så farsen bliver til at arbejde med (dvs. ikke for klistret)
Form farsen i ensartede karbonader… og vend dem i rasp krydret med paprika
Steg karbonadernei smør 5-6 minutter på hver side
Karbonaderne serveres med kogte kartofler, smørsovs, ærter og gulerødder


4 comments

  1. Erik (not verified) sagde på januar 8, 2013

    hej Pia Krebinetter er

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på maj 19, 2013

    er bouillonen til sovs eller

    Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…
  3. Den ukendte kok sagde på maj 20, 2013

    Den er til farsen 🙂

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  4. Anonym sagde på august 11, 2013

    Næste gang, vil jeg prøve

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?