- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
Morgenmad / Brunch - Visninger
- 6670
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 4, 2011
- 1 tsk.
- bagepulver
- 3 dl
- Hvedemel
- 2 tbsp.
- Rapsolie
- 1 tsk.
- Citronsaft
- 1 dl
- Rapsolie
- 2 tbsp.
- Sukker (melis)
- 1 tsk.
- vanillesukker
- 1 dl
- letmælk
- 2 dl
- Yoghurt
- 2 stk
- Æg
- 2 tbsp.
- Øl, pilsner
- 2 knsp.
- Salt, groft
- 1/2 tsk.
- Kardemomme, stødt
Pisk æg, sukker, vanille og lidt salt. Tilsæt lidt øl, citronsaft, rapsolie, mælk og youghurt. Bland mel med bagepulver og kardemomme. Tilsæt melblandingen og pisk grundigt med el-pisker. Dejen skal være rimelig tyk i konsistensen. Lad dejen hvile 5-10 minutter. Varm en pande op med rapsolie og steg fire små pandekager ad gangen, i ca. 2 minutter på hver side. Kom lidt ekstra olie på panden hvis nødvendigt.
Har altid youghurt i køleskabet (med frugt el. naturel) så bruger det til mine pandekager, ellers kan man bruge kærnemælk. Gode både til brunch, og til om aftenen hvis man er lidt lækkersulten.
Server pandekagerne med syltetøj eller is.
tænker det er den største
Hej Katrine