- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2594
- Pris pr. Portion
- 12.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 6, 2014
- 6 stk
- Champignon, store
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 4 tbsp.
- Mozzarella revet
- 50 g
- Smør
- 6 stk
- Kartofler
- 150 g
- bl. grøntsager
- 2 stk
- Rød Snackpeber
- 2 stk
- Pangasius fileter
- 2 skive(r)
- Bacon i skiver
- 1 tsk.
- Estragon
Skræl kartoflerne og sæt dem ind i ovnen i et ildfast fad der er stor nok til at peberne også kan være der. Varm ovnen op til 220 grader. Fjern stik og kærnehus fra snackpeberen, krydder pangasius filleterne med salt , peber, krydderi efter smag og behag, eks. estragon, fyld filletterne i snackpeberen. Det gør ikke noget der rager lidt fisk ud af enden, ellers skær det af. Fjern stilken fra champignonerne og hak dem. Bland en gang hvidløgsmør med den revne ost og fyld i champignonerne. Klargør grøntsagerne (hvis det er en blanding frosne, kommes de i en ildfast skål sammen med de hakkede champignonstokke).
Når ovnen er på 220 grader lægges snackpeberen ved siden af kartoflerne, en skive bacon lægges på hver peber. Skålen med grønsager sættes i ovnen med lidt væde og tilsat salt. 10 min. før retten er færdig kommes champignonerne på det ildfaste fad. Når kartoflerne er nok burde resten også være færdig. Ca. 25-30 min. Serveres som vist på billedet. Velbekomme.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.