Spaghetti carbonara

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2897
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
250 g
Champignon
2 1/2 dl
Fløde 9 %
1 stk
Æg
150 g
bacon i tern
280 g
spaghetti
65 g
Parmesan, frisk

1: Sæt pastaen i kog
2: Skær champignoner og steg den sammen med bacon på panden.
3: Hæld fløden i panden.
4: Når pastaen er færdig blandes ægget i sovsen. Sovsen bliver hurtigt tyk og tages af varmen.
5: Osten røres i.
6: Vandet hældes fra pastaen vendes i sovsen.


En kommentar

  1. Anonym sagde på juli 30, 2010

    Jamen… hvor er peberet???

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?