- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2897
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 21, 2009
- 250 g
- Champignon
- 2 1/2 dl
- Fløde 9 %
- 1 stk
- Æg
- 150 g
- bacon i tern
- 280 g
- spaghetti
- 65 g
- Parmesan, frisk
1: Sæt pastaen i kog
2: Skær champignoner og steg den sammen med bacon på panden.
3: Hæld fløden i panden.
4: Når pastaen er færdig blandes ægget i sovsen. Sovsen bliver hurtigt tyk og tages af varmen.
5: Osten røres i.
6: Vandet hældes fra pastaen vendes i sovsen.
Jamen… hvor er peberet???