- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 11880
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 31, 2012
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tbsp.
- Mango chutney, mild
- 1 tsk.
- Sambal oelek (chili)
- 1 tbsp.
- Limesaft
- 400 ml
- Kokosmælk
- 450 g
- Kyllingebryst, filet
- 1 tsk.
- Rørsukker
- 200 g
- Grønne ærter - friske eller dybfrost
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 tbsp.
- Olie
Spicy kylling: Svits hvidløg i olien og tilsæt løg og peberfrugten. Derefter kommes kyllingebrysterne i, de skal være skåret i mundrette stykker. Når kyllingen er gennemstegt hældes kokosmælken i og sambal oelek, mango chutney, sukker tilsættes. Ærterne kommes i og retten smages til med lime, salt og peber. Retten skal småsnurre i ca 15 minutter.
Retten serveres med ris og evt et lækkert brød. Mango chutney tilbydes til retten
Jeg kommer normalvis 2 tsk sambal oelek i retten og så smager den virkelig spicy, men prøv dig frem:-)
Hilsner fra Mona
Kan ikke finde “det rigtige
Jeg kan heller ikke finde ud
hej ulla og terese