Spicy kylling med ris

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
11880
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Hvidløg, fed
1 tbsp.
Mango chutney, mild
1 tsk.
Sambal oelek (chili)
1 tbsp.
Limesaft
400 ml
Kokosmælk
450 g
Kyllingebryst, filet
1 tsk.
Rørsukker
200 g
Grønne ærter - friske eller dybfrost
1 stk
Peberfrugt, rød og gul
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 tbsp.
Olie
Spicy kylling med ris

Spicy kylling: Svits hvidløg i olien og tilsæt løg og peberfrugten. Derefter kommes kyllingebrysterne i, de skal være skåret i mundrette stykker. Når kyllingen er gennemstegt hældes kokosmælken i og sambal oelek, mango chutney, sukker tilsættes. Ærterne kommes i og retten smages til med lime, salt og peber. Retten skal småsnurre i ca 15 minutter.
Retten serveres med ris og evt et lækkert brød. Mango chutney tilbydes til retten
Jeg kommer normalvis 2 tsk sambal oelek i retten og så smager den virkelig spicy, men prøv dig frem:-)
Hilsner fra Mona


3 comments

  1. Ulla Witzansky sagde på maj 31, 2015

    Kan ikke finde “det rigtige

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Terese Hansen sagde på juni 1, 2015

    Jeg kan heller ikke finde ud

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Den ukendte kok sagde på september 13, 2015

    hej ulla og terese

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?