Spinatlasagne med bacon

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4176
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
500 g
Spinat- frisk eller dybfrost
2 stk
Tomat
700 g
bacon i tern
350 g
Lasagneplader - også friske plader
250 g
Mozzarella revet
500 g
Champignon
2 stk
Mornaysovs 5%
7 stk
Hvidløg, fed
2 stk
porrer
20 stk
Valnød
1 tbsp.
Muscat

Hæld den frosne spinat i en skål. Kog vand og hæld det ud over så spinaten er dækket.

Snit champignon og porre og svits det i lidt olie med de pressede hvidløg, lidt muscat, salt og peber.
Steg baconen sprød.

Når spinaten er tøet op presses ALT vandet ud af det med hænderne, til spinaten føles ’tør’.

Læg i lag, grøntsagsblandingen, bacon, spinatklumper, mornaysovs og lasagneplader ind til fadet er fyldt. På toppen gratineres med ost, tomatskiver og valnødder.

Lasagnen bages i midten af ovnen ved 175 grader i 30-45 minutter.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?