- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4176
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 2, 2009
- 500 g
- Spinat- frisk eller dybfrost
- 2 stk
- Tomat
- 700 g
- bacon i tern
- 350 g
- Lasagneplader - også friske plader
- 250 g
- Mozzarella revet
- 500 g
- Champignon
- 2 stk
- Mornaysovs 5%
- 7 stk
- Hvidløg, fed
- 2 stk
- porrer
- 20 stk
- Valnød
- 1 tbsp.
- Muscat
Hæld den frosne spinat i en skål. Kog vand og hæld det ud over så spinaten er dækket.
Snit champignon og porre og svits det i lidt olie med de pressede hvidløg, lidt muscat, salt og peber.
Steg baconen sprød.
Når spinaten er tøet op presses ALT vandet ud af det med hænderne, til spinaten føles ’tør’.
Læg i lag, grøntsagsblandingen, bacon, spinatklumper, mornaysovs og lasagneplader ind til fadet er fyldt. På toppen gratineres med ost, tomatskiver og valnødder.
Lasagnen bages i midten af ovnen ved 175 grader i 30-45 minutter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.