- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Hovedret
Jul
Natmad - Visninger
- 3405
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 6, 2011
- 100 g
- bacon i tern
- 150 g
- Friske champignon
- 10 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1/2 bdt.
- Persille, frisk
- 1 l
- Vand
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 20 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 1 tsk.
- Chiliflager
- 7 stk
- Kartofler
- 2 stk
- Rå rødbeder
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
Hos os giver julen mange forskellige smårester… og efter en masse julemad, er det lækkert med en nem og velsmagende suppe. Ingredienserne kommer sig i princippet ikke så nøje, men denne blanding viste sig, at være særdeles velsmagende, så det er en gemmer. Suppen:
Rengør og hak grønsagerne i små tern.
Svits dem i margarinen… de må ikke tage farve, men gerne bide en anelse i bunden af gryden.
Hæld vand og chiliflager ved… og lad suppen simre 30 minutter.
Tilsæt persillen… og blend suppen.
Hæld fløde ved, kog op… og smag til med salt og chiliflager.Toppings:
Steg rensede champignon i små tern sammen med bacontern på en glohed pande.
Når toppingen næsten er klar, tilsættes en lille smule margarine… det gør at den bliver knasende sprød og lækker.
Server suppen med toppings og lækkert brød.
Se evt. min opskrift på koldhævet brød: https://www.vildmedmad.dk/koldhaevet-broed-3689/
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.