- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Forret
Hovedret
Natmad - Visninger
- 3103
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 21, 2010
- 150 g
- bacon i tern
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 1 1/2 l
- Grøntsagsbouillion
- 1 stk
- Laurbærblad
- 120 g
- Gulerod/gulerødder
- 1 tbsp.
- Tørret merian
- 700 g
- Kartofler
- 120 g
- Porre i skiver
- 120 g
- Løg eller zittauerløg
- 2 tbsp.
- Rapsolie
Svits bacon og løg klare i gryden.
Kom gulerødder og porrer i og svits dem kort.
Hæld bouillon ved og tilsæt kartoflerne, laurbær og merian.
Lad det småkoge under låg i ½ time.
Smag til med salt og peber.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.