- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 4040
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 31, 2011
- 1 stk
- Æg
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 dl
- Rasp
- 500 g
- Hakket kalv og flæsk, 18 %
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 stk
- Gulerødder, fint eller groft revne
- 2 dl
- letmælk
- 1 tsk.
- Allehånde, stødt
- 20 g
- Smør, saltet
- 3 tbsp.
- Smør, saltet
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 1 stk
- Peber, friskkværnet
- 1 kg
- Bagekartofler
- 2 knsp.
- Muskatnød, revet
- 2 dl
- Kartoffelvand
- 5 stk
- Gulerod/gulerødder
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 3 skive(r)
- bacon i tern
- 20 g
- Mild Danablue
- 2 dl
- Fløde 26%
- 4 tbsp.
- Tyttebærmarmelade
- 2 tsk.
- Marmelade - f.eks. abrikos, tyttebær
- 4 dl
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.