Svenske kødboller m/ grov mos, vildtsovs & tyttebær

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Serveringer
4 personer
Visninger
4040
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Æg
2 tsk.
Salt, groft
2 knsp.
Peber, friskkværnet
1 dl
Rasp
500 g
Hakket kalv og flæsk, 18 %
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 stk
Gulerødder, fint eller groft revne
2 dl
letmælk
1 tsk.
Allehånde, stødt
20 g
Smør, saltet
3 tbsp.
Smør, saltet
2 tsk.
Salt, groft
1 stk
Peber, friskkværnet
1 kg
Bagekartofler
2 knsp.
Muskatnød, revet
2 dl
Kartoffelvand
5 stk
Gulerod/gulerødder
1 tsk.
Salt, groft
2 knsp.
Peber, friskkværnet
3 skive(r)
bacon i tern
20 g
Mild Danablue
2 dl
Fløde 26%
4 tbsp.
Tyttebærmarmelade
2 tsk.
Marmelade - f.eks. abrikos, tyttebær
4 dl
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?